Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih. Sprejmi in zapri

Pomoč na domu

Naš osnovni namen je nudenje občasne pomoči, s katero se starostnikom in drugim osebam z zdravstvenimi težavami omogoča, da čim dlje ostanejo v svojem domačem okolju .

Pomoč na domu neposredno izvajajo verificirane socialne oskrbovalke, strokovno vodenje pa opravlja koordinatorka. Med opravljanje storitev sodijo zgolj tista opravila, ki so namenjena izključno uporabnikom in njihovim osebnim potrebam za varno in dostojno življenje v njihovem najožjem bivalnem okolju, uporabnik pa ima možnost, da lahko sam izbere socialno oskrbovalko, v kolikor njen urnik dela še ni polno zaseden.

Vsebino, obseg in način izvajanja storitve ter obveznosti in odgovornosti so opredeljene v dogovoru, ki ga skleneta Comett oskrba in uporabnik na osnovi organizacijskih in kadrovskih zmožnosti izvajalca ter na podlagi ugotovljenih potreb uporabnika.

V okviru storitev pomoči na domu uporabnikom in njihovim svojcem nudimo svetovanje različnih strokovnih delavcev, uporabnikom pa ponujamo možnost vključevanja v različne aktivnosti.